The Basic Principles Of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera lawnımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çAlright sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en su kaçağı tespit uygun olanı seçebilirsin.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya conta sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi gerekir. Bu konuda da deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale getirir.

Tesisatta su kaçağı nasıl anlaşılır bunu anlamak için su kaçağı belirtileri çabuk ortaya çıkar mı? Su kaçağının olduğunu anlamanız için ya alt komşudan şikayet ya da evde bir yerlerde kabarma olmalıdır. Su kaçağının olduğunu anladığınız andan itibaren hızlı davranın.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini su kaçağı tespiti o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini su kaçağı tespiti iletin, tavandan su kaçak tespiti damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize su kaçağı tespit olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Report this wiki page